сряда, 22 април 2009 г.

Агарта и Шамбала





Някои вярват, че планетата Земя е куха, а вътре в нея се намира страната Агарта, чиято столица е Шамбала. На санскрит Шамбала означава "място на мир, спокойствие и щастие".

Съществуват много врати, чрез които може да се достигне до вътрешната Земя - Агарта. Някои хора смятат, че има точно седем врати, водещи до повърхността, които могат да се приемат за седемте чакри на Земята, по подобие на седемте чакри на човека. Смята се, че лемурите и атлантите са построили пирамиди върху тези енергийни центрове (вратите, водещи до повърхоността). Те са в джунглите на Амазония, в Мексико, на дъното на Атлантическия океан, под пустинята Такламакан в Централна Азия , в Китай и др. Някои от пирамидите са построени под Земята.

Смята се, че в Агарта живеят представители на изчезнали цивилизации, като атлантите и лемурите. Предполага се също, че жителите на Северно Мексико са направили подземия, за да се крият от изригващите вулкани.
През 20-те години археологът Едмонд Кис изследвал много пещери в Южна Америка, които уж имали вход към Вътрешната Земя. Твърди се, че там някъде, в една от пещерите бил намерен космически кораб, принадлежащ на атлантите.
В близкото минало (около времето на хитлерова Германия) е имало експедиции до някаква планина в Африканската пустиня, защото местните племена разказвали, че там имало мрежа от пещери, от които излитали космически кораби. Те били видени и от германците от експедицията.
Естествено, тук не може да не бъдат забъркани отново и Хитлер и компания. Твърди се, че от СС събрали цялата налична информация за обитателите на Вътрешната Земя и за технологиите, които те притежавали. После те дали на инженери от оръжейната индустрия информация, за да развият новата технология. Така направили летящи чинии като тези от Агарта. Нацистите се свързали с извънземни от подземните градове, намиращи се под Антарктика. Те получили от извънземните техническа помощ и инструкции за построяване на летящи чинии. А след края на Втората светова война извънземните решили да си вземат технологиите и ги прибрали в своите подземни градове. Германците ги натоварили на подводници, за да ги върнат обратно на жителите на Вътрешната Земя.

И сега от легендите да преминем към теориите на конспирациите. Под Германия е построен град, наречен Нов Берлин. В него живеят хора, с които илюминати смятали да заселят отново Земята. Но, кога и защо ОТНОВО - не знам. Такова място имало не само в Германия, а и под Вашингтон. Децата там учат в Харвард, Оксфорд, Кеймбридж, Йейл. Именно заради връзката с нацистите, някои наричат илюминати илюминаци. Някои мислят, че те са изградили колония в Кухата Земя, която била построена със сътрудничеството на американци и руснаци.

Твърди се, че жителите на Вътрешната Земя са защитили входовете с електромагнитен защитен купол , който не може да бъде пробит от никое същество или оръжие. Подземните жители построили тези градове още преди потъването на Атлантида.

Още за Шамбала - в следващата статия по въпроса.

5 коментара:

  1. Агарта и Шамб-хаалла са две различни локации. Агарта е цивилизация на избягалите наги(божествените змии), докато ШамбХала е село, в което ще се роди Калки-аватара на Вишну в края на кали-йуга и ще 'си има работа' именно с жителите на Агарта- 'свободните наги', тези,които са се 'скрили' от Бог.

    ОтговорИзтриване
  2. Сега разбрах, че в края на Кали-Юга Вишну щял пак да слезе на Земята под името Калки. Щял да премахне всичко мръсно, да разруши тъмнината, да премахне невежеството, за да се възцари отново добротата.

    Това много ми напомня за Христос, но дали двете истории имат нещо общо, ти ще кажеш.

    ОтговорИзтриване
  3. ...колко неща ще има още да разбираш?... ма защо трябва да ти отварям очите, а ти да се инатиш, като теле, а после пост-фактум да приемаш?... така постъпват евреите...;-)))

    ОтговорИзтриване
  4. Не каза дали смяташ, че има нещо общо между историята за Калки и тази за Христос. Кажи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Туки ето го и моето становище по въпроса ти: Според мен не само, че има нещо общо ами става въпрос и за един и същ "образ". В края на втори и началото на трети век църквата унищожава всички древни писания и завети за старите традиции, начин на живот и контактите с космоса,природата.. божествената матрица който не отговаряли на техните идеи. Те искат едно необразовано поклоническо население което не знае как да общува с визшите сили обитаващи нашия свят. Според мен стария и новия завет на христяните са просто редактирани преписки на източните култури.

      Изтриване